VAPPU KEITTIÖSSÄ KASARI BEIGE 1,3L

VAPPU KEITTIÖSSÄ KASARI BEIGE 1,3L
Vappu Keittiössä tuotteiden kuvioinnin inspiraation lähteenä toimii Helsingin jugend-talojen upeat ornamentit, joita Vappu juoksulenkeillään ihailee. Sarjan tuotteet on tarkoitettu niin ruoanlaittoon kuin tarjoiluunkin.
Koko/vetoisuus: 
1,3L
Toimitusaika: 
heti
Hinta: 
23,90 €

Emalikasari on Vapun oma suosikki: "Siinä keitän munat joka lauantai mökillämme. Teen siinä myös glögin, lämmitän ruoan jämät ja loihdin kastikkeet. Tätä ilman keittiöni ei tule toimeen!"  

Emalituotteet valmistetaan käsityönä ja käsityön luonteesta johtuen tuotteiden ulkonäkö saattaa hieman vaihdella. Jokainen tuote on uniikki yksilönsä. Emali on kestävä materiaali, mutta pinta saattaa rikkoontua jos siihen kohdistuu kova isku.

Voit pestä tuotteen huoletta astianpesukoneessa. Ei mikroaaltouuniin.

Mielestäni emali on materiaalina unohdettu suuruus!
Se kestää isomummilta jopa lapsen, lapsen lapsille. Parasta on, että Muurla käyttää tupla- emalointitekniikkaa, joka vastaa nykyajan haasteisiin. Tuotteet sopivat mille tahansa liesityypille sekä nuotiolle ja grilliin. Ne ovat konepestäviä ja emali on ekologinen sekä hygieeninen materiaali, sillä siitä ei irtoa mitään ainesosia ruokaan.
Emalituotteet on myös helppo pestä sekä pitää puhtaana.Olen ihaillut aina Muurlan tuotteita ja halusin tehdä tuotesarjasta omannäköiseni. Sarjan värejä voi yhdistää mielensä mukaan. Kuvioinnin inspiraation lähteenä toimi jugend-talojen upeat ornamentit, joita juoksulenkeilläni ihailen.
Vappu Keittiössä sarjan tuotteet on tarkoitettu niin ruoanlaittoon, tarjoiluun kuin sisustamiseenkin.
Toivotan sinulle ihania hetkiä, niin ruoan valmistuksen kuin sen nauttimisenkin parissa!
Ruokarakkaudella Vappu Pimiä